Svenska website

Löydä lähin Ruokakoulu!

Ilmoita lapsesi mukaan 4 – 5 päivän leirille, joka on täynnä makuelämyksiä, uusia taitoja ja ystäviä! Tutustu Ruokakoulu-tarjontaan alla olevan listan avulla ja ilmoittaudu oman paikkakuntasi toimintaan mukaan yhteystietojen kautta. 

Paikalliset 4H-yhdistykset järjestävät Ruokakouluja koulujen loma-aikana kesä-elokuussa sekä syyslomaviikoilla lokakuussa.

Ilmoittautuminen päättyy viimeistään kahta viikkoa ennen Ruokakoulun alkua tai kun ryhmä täyttyy. Useimmat Ruokakouluja järjestävistä 4H-yhdistyksistä ottavat vastaan ilmoittautumisia myös varasijoille.

Tietoa osallistumisesta

Ruokakoulun osallistujat saavat tervetulokirjeen ja laskun noin viikkoa ennen leiriä. Maksettua osallistujamaksua ei saa takaisin, jos lapsi jää tulematta Ruokakouluun ilman pätevää syytä (lääkärintodistus).

Ruokakoulujen vastuuohjaajat vastaavat mahdollisiin kysymyksiin koskien ilmoittautumista. Vastuuohjaajan ja 4H-yhdistyksen tiedot löydät kyseisen Ruokakoulun ilmoittautumissivulta.

Alla oleva lista päivittyy vuoden 2024 Ruokakoulujen osalta 1.3.2024 alkaen. Lista täydentyy kevään mittaan.

Ilmoittautuminen alkaa 4H-yhdistyksissä kevään aikana, alkaen 1.3.2024. Ajankohtaiset tiedot löytyvät linkkien kautta 4H-yhdistysten sivuilta.

Ruokakoulut

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Matskolor

Back to top of page