Ruokakoulut kesällä 2017

Paikalliset 4H-yhdistykset järjestävät jälleen Ruokakouluja kesällä 2017 eri puolilla Suomea. Ilmoittautuminen käynnistyy 1. maaliskuuta klo 10.Lue lisää »

Ruokakoulu on ruokailoa

Ruokakoulu on 8–12-vuotiaille lapsille tarkoitettu päiväleiri, joka tarjoaa osallistujille mahdollisuuden kokea ruokailoa kaikin aistein, vierailla maatilalla ja nauttia liikunnasta. Lapset pääsevät itse valmistamaan ruokaa, sillä 4H:n toiminta perustuu tekemällä oppimisen käytännönläheiseen pedagogiikkaan.

Ruokakoulun leiripäivään kuuluu lasten itsensä valmistama aamiainen, lounas ja välipala, liikuntaa sekä tietoa hyvän ravitsemuksen ja liikunnan merkityksestä. Leirin lopuksi vanhemmat tai muut läheiset ihmiset kutsutaan päivälliselle.

Ruokakoulut tarjoavat lapsille hauskaa ja hyödyllistä toimintaa 4–5 päivänä koulujen loma-aikoina eri puolilla Suomea.