Lasten ruokakoulu esittäytyy Herkkujen Suomessa

Lasten ruokakoulu on mukana Herkkujen Suomessa Helsingin Rautatientorilla 18.–20.8.2016. Ruokakoulun osastolla opastetaan lapsia maukkaan kasviskeiton teossa. Lapset kokoavat keittoainekset kauden kasviksista tutkimalla, tunnustelemalla ja pilkkomalla. Lue lisää »

Ruokakoulu on ruokailoa

Ruokakoulu on 8–12-vuotiaille lapsille suunnattu päiväleiri, joka tarjoaa lapsille mahdollisuuden kokea ruokailoa kaikin aistein, vierailla maatilalla ja nauttia liikunnan riemusta. Ilmoita lapsesi mukaan Ruokakouluun! Ruokakouluissa on vielä tilaa. 4H-yhdistykset järjestävät 45 ruokakoulua yli 900 lapselle koulujen loma-aikana Suomessa.

Ruokakoulun leiripäivään kuuluu lasten itsensä valmistama aamiainen, lounas ja välipala, liikuntaa sekä oppimistuokioita hyvän ravitsemuksen ja liikunnan merkityksestä. Lisäksi ruokakoulun ohjelmassa ovat maatilavierailu ja perhepäivällinen.

Imoittaudu ruokakouluun!

Seuraa Ruokakoulua - Matskolan