Ilmoittaudu

Löydä lähin ruokakoulusi! Ilmoita lapsesi mukaan päiväleirille, joka on täynnä makuelämyksiä, uusia taitoja ja ruokailoa!

Kaikki ruokakoulut on merkitty kartalle, ja ne löytyvät myös oheiselta listalta. Valitse sopivin ruokakoulu ja ilmoita lapsesi mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään kahta viikkoa ennen ruokakoulun alkua tai kun ryhmä täyttyy. Useimmat ruokakoulut ottavat vastaan ilmoittautumisia myös varasijoille.

Ilmoittautuminen vahvistetaan ilmoittautumislomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mahdollisesta ruokakoulun peruuntumisesta ilmoitetaan puhelimitse lapsen vanhemmalle.

Ruokakoulun osallistujat saavat tervetulokirjeen ja laskun noin viikkoa ennen leiriä.